Peace and Protection forum
Not logged in [Login - Register]
Go To Bottom

Printable Version  
Author: Subject: Not working while on BNC
vessel185
Newbie
*




Posts: 2
Registered: 17-5-2010
Member Is Offline


[*] posted on 18-5-2010 at 13:20
Not working while on BNC


I have recently had a problem using PnP with a BNC. It does not recognise chanserv. It posts a message to type /cs on network if chanserv is available, I do this and it asks for which type of messaging I need, it then says its enabled for that particular net work. It works fine when directly on the network, but when using a BNC it still gives me the message. This seems somewhat recent. Ive tried entering all kinds of information, the name of the network, the server, the bnc server name, I cant find what its looking for. Is there a way to force it to accept something like *.*? Or disable the checking?
View user's profile View All Posts By User
solbu
Super Administrator
*********




Posts: 39
Registered: 3-10-2008
Location: EFNet, Freenode, OFTC
Member Is Offline


[*] posted on 19-5-2010 at 14:39


Quote:
Originally posted by vessel185
I have recently had a problem using PnP with a BNC. It does not recognise chanserv.

I've had this problem before too, when i tested psybnc. i recommend avoiding psybnc.
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
vessel185
Newbie
*




Posts: 2
Registered: 17-5-2010
Member Is Offline


[*] posted on 20-5-2010 at 01:13
PnP not working with BNC


Is there a way to get PnP to think chanserv is present or disable the check, forcing it to on all the time?
View user's profile View All Posts By User
craze
Administrator
********




Posts: 19
Registered: 9-10-2008
Member Is Offline


[*] posted on 20-5-2010 at 08:01


Try this command when the issue reappears.
Code:
/.signal PNP.SIGNON
If it works, it can be inserted in the perform options for that particular network, used in a CONNECT event, or some other event that triggers when connected.
Code:
;SAMPLE SCRIPT on 1:CONNECT:{ ;@todo Perhaps do some testing to see if workaround is needed? .signal PNP.SIGNON }





if ((you tried a solution from these forums) AND (no one else has verified it)) { Please comment if it works. }
- WildCraze, using mIRC v7.52
View user's profile View All Posts By User

  Go To Top

Powered by XMB
XMB Forum Software © 2001-2012 The XMB Group