Peace and Protection forum
Not logged in [Login - Register]
Go To Bottom

Printable Version  
Author: Subject: connecting to undernet and quakenet = problems?
Bowdon
Junior Member
**




Posts: 5
Registered: 5-4-2011
Member Is Offline


[*] posted on 27-1-2015 at 01:22
connecting to undernet and quakenet = problems?


I'm a long time user on undernet and I've recently made a move to Quakenet. I'm now trying to set up a channel on there. Undernet uses X while Quakenet uses Q.

How do I activate those functions on my script? I can't seem to get the script to recognise as channel owner. I havent got the menu commands available to me.
View user's profile View All Posts By User
solbu
Super Administrator
*********




Posts: 39
Registered: 3-10-2008
Location: EFNet, Freenode, OFTC
Member Is Offline


[*] posted on 8-8-2015 at 00:19


Sorry for the late reply.
I would try poking around in script/NETWFEAT.DAT.




Using GNU/Linux, because its a matter of Freedom
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
kap
PnP Developer
**




Posts: 31
Registered: 6-8-2015
Member Is Offline


[*] posted on 26-9-2015 at 13:54


Q uses different commands. The addon is meant for X Z P bot on Undernet (X), Oz(Z) and Netgamers(P) specifically.
View user's profile View All Posts By User

  Go To Top

Powered by XMB
XMB Forum Software © 2001-2012 The XMB Group